Mijn vaardigheden

(Online) Administratie

100%

Jaarrekeningen

100%

Belastingen

100%

Advies

100%

Coaching

100%

Wie ben ik?

“Ik werk al jaren met veel plezier in de financiële administratie en belastingen. Eerst in vaste dienst en sinds 2008 als zelfstandige. Mijn cliënten zijn heel divers, van startende ondernemers tot het MKB. Ik hou van efficiënt, snel en goed werken. Alles kan tegenwoordig online, dus waarom niet je zakelijke administratie? Met Slimme Administratie behoort het zoeken naar bonnetjes en facturen tot het verleden. Gewoon online, snel en gemakkelijk. Veel handiger!”

Efficient werken

“Met de Slimme Administratie tool stuur je facturen direct door naar je eigen online account. Zo heb je altijd alles op orde. En daarmee kan ik sneller en beter jouw financiële administratie en belastingzaken regelen. Dat scheelt je in kosten. Want als ondernemer heb ik graag tevreden cliënten.”

Saai?

“Cijfers en belastingen saai? Ik vind het juist een uitdaging, om het beste resultaat te behalen. Daarom ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op belastinggebied en wetgeving. Ik werk altijd nauwkeurig, want ik lever graag kwaliteit. Dat is natuurlijk nooit saai!”

Leren kennen

“Iedere onderneming is anders. Achter een financiële administratie staat een bedrijf, met een verhaal, met mensen. Ik wil graag het verhaal van jouw onderneming leren kennen. Dan kan ik het beste halen uit jouw financiële administratie. Een persoonlijke benadering, dat past bij mij.”

Wil je meer weten? Kijk dan eens op Linkedin.