Mijn vaardigheden

Administratie

100%

Omzetbelastingen

100%

Relatiebeheer

100%

Debiteurenbeheer

100%

Crediteurenbeheer

100%

Wie ben ik?

“Al meer dan 20 jaar werk ik met veel plezier in de financiële administratie. Bij de meest uiteenlopende bedrijven, van een bedrijf in de hydrauliek tot op Schiphol. Multinationals, kleine bedrijven of zelfstandigen, iedere onderneming is anders. Maar de financiële administratie moet altijd op orde zijn. Dan kan een onderneming optimaal functioneren. Die puntjes op de i, daar zorg ik graag voor!”

Goed team

“Sandra en ik kennen elkaar al langer. Toen Sandra iemand zocht vanwege haar groeiende aantal klanten, kwam ik af en toe bijspringen. Al snel is onze samenwerking verder gegroeid, want we zijn een goed team, waarin we elkaar aanvullen. We houden beiden niet van half werk en daarbij is het altijd gezellig op ons kantoortje.”

Energie

“In- en verkoopfacturen, BTW aangiften, maandafsluitingen, ik zorg dat alles goed in het grootboek komt. Als er ergens iets niet klopt, dan bijt ik me daar graag in vast. Ik krijg er energie van om er voor te zorgen dat alle details kloppen, zodat een financiële administratie goed loopt.”

Open en eerlijk

“Open, eerlijke communicatie. Dat staat bij mij voor op. Want juist door duidelijkheid krijg je een betere band met je klant of opdrachtgever. Dat kan soms best een uitdaging zijn, als kleine onderneming of zzp-er. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering kunnen wij jou daar bij helpen. Met advies én met een eigen Slimme Administratie account, waardoor jij altijd actueel overzicht hebt over jouw bedrijf.”